"> Garforth - Gagajoo Landscapes ;

Gagajoo Landscapes

Garforth – West Yorkshire

At this Garforth, in Leeds, garden the owners had an unloved patio space and lawn that didn’t allow them to maximise the outside space they had.

We transformed the unused and unloved patio space into two spacious semi-circular patios, allowing the owners to have a dining area and a relaxed seating area outside. The new summer house at the top of the garden allows the owners to maximise the sun the garden receives and provides a place to escape after a busy day.

We included a stabilised gravel path around the outside of the lawn area, which provided easy access around the perimeter of the garden and large planting areas. The path curves round in a downwards slope to the back of the garden, so removes the need for adding in steps.

The owners absolutely loved their garden transformation and the extra living space it provided.