"> New Farnley - Gagajoo Landscapes ;

Gagajoo Landscapes

New Farnley – West Yorkshire

At this New Farney garden the owners had an unloved patio space and lawn that didn’t allow them to maximise the outside space they had.

We created a new autumn bronze patio space, allowing the owners to have a dining area and a relaxed seating area outside, allows the owners to maximise the sun the garden receives and provides a place to escape after a busy day. The patio was constructed using semi-circular planters using Cottage stone Lakeland walling. With Grassmere cobble tops. supplied by Natural Paving and curved stone steps.

We created areas for the owners to add their own personalities to the garden through flower beds. The owners absolutely loved the transformation of their garden, the extra living space it provided and how low maintenance it was.